UITZONDERLIJK NATUURLIJK ERFGOED

Grotten van Hotton

Bezoek

Het bezoek van de grotten duurt 60 minuten.

Reservatie

Reserveren wordt sterk aanbevolen .

PBM

Tijdens het bezoek van de grotten bewandel je 580 treden en het bezoek is helaas niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

Uitrusting

Het is het hele jaar door 12 °C warm in de grotten. Vergeet niet om jezelf dienovereenkomstig uit te rusten ...

Welkom in de Grotten van Hotton

Unieke site, erkend als een uitzonderlijk natuurlijk erfgoed van Wallonië, de Grotten van Hotton zijn de enige die in hun geheel geklasseerd zijn en hebben twee sterren in de Michelin-gids!

 De gigantische galerijen doorkruisen. Boven een afgrond van 30 meter uitsteken. De brozen gordijnen aanschouwen. Het geluid van de rivier horen en de sensatie van de ondergrondse wereld met onze gidsen ervaren.

De grotten bezoeken

Volg de gids voor een unieke wandeling in de grotten dat duidelijk maakt hoe buitengewoon verscheiden de vormen en kleurschakeringen van de afzettingen in de grotten wel zijn. Je zal 65 meter onder de grond afdalen om een ​​ondergrondse rivier te ontdekken en zal 30 meter te voet en 35 meter met een lift omhooggaan …

In het midden van een ongerepte natuur...

Aan de rand van de Grotten van Hotton, ontdek de tuin van de Calestienne. De Calestienne dankt haar naam aan een rij kalksteenbodems die tussen de streek van Luik en Chimay liggen.  De Calestienne bevat een rijke en gevarieerde natuurlijke flora, specifiek van de kalksteenbodems.

Speciale bezoeken :

tuin van de Calestienne

De Grotten van Hotton zijn ook een enorme 100% natuurlijke ruimte te ontdekken met vrienden of familie ...

Verjaardagsspecial

In pauze voor het moment.


Schoolbezoek

De spiraal van tijd gaat verloren in de meander van de grot, zal jij in staat zijn om de orde te herstellen met je klas ?
NOUVEAU !
Grotte-de-Hotton---Gaetan-Rochez-GRPS-(13)
Video afspelen